Размер:
AAA
Цвет: CC
Изображения: Вкл.Выкл.
Обычная версия сайта
2
Update date: 12 March 2024, 19:09

Consent to the processing of personal data

Menu
Условия обработки и использования персональных данных Shaxsiy ma’lumotlar olinishi va qayta ishlanishi shartlari
Настоящим подтверждаю, все вышеуказанные данные в электронной заявке заполнены мною лично и являются верными и точными на дату подачи заявки.

Я даю согласие на использование всех указанных мной персональных данных, таких как:
  • - имя, фамилию и отчество;
  • - дату рождения;
  • - адрес проживания;
  • - паспортные данные;
  • - контактный телефон;
  • - адрес электронной почты;
  • - сведения об образовании и полученной специальности;
  • - идентификационный номер налогоплательщика;
  • - персональный идентификационный номер (ПИНФЛ);
  • - страховые взносы;
  • - задолженность по налогам;
  • - сумма накопительных пенсионных взносов;
  • - данные о владении недвижимостью и автотранспортными средствами;
  • - информация о трудовой деятельности;
  • - данные банковских карт, а также любые денежные операции, произведенные посредством банковских карт
  • - информацию об избранных услугах, в том числе информацию, передаваемую посредством cookies сайта.
  • - А также на любую другую персональную информацию, требуемую для использования любых доступных сервисов «MyTuron».
На основе моей электронной заявки для получение микрозайма в банке даю согласие на получение информации со всех государственных/негосударственных организаций/органов, на обработку, воспроизведение, электронное копирование и хранение всех нужных личных данных в целях:
  • - заключения договора (ов)с Банком;
  • - создания информационных системы данных Банка;
при обслуживании Банка/контрагентам Банка прямо или косвенно для оказания других банковских услуг и предложении новых продуктов Банка/контрагентам Банка, а также других целях.

Я не возражаю на получение и обработку всех моих данных со стороны контрагентов Банка/ операторов связей (если контрагент является оператором связи) в целях оказании услуг.

Я даю согласие контрагентам Банка на обработку всех моих данных, имеющихся в распоряжении/доступе Банка и/или контрагентов Банка на обработку сведений с целью проведения оценки моей платежеспособности для принятия решений в будущем о предоставлении микрозаймов, кредитов, открытия карт и других банковских продуктов.

Я предупрежден о том что, Банк вправе отказать в рассмотрении электронной заявки в случае выявлении неполных или недостоверных (ложных) сведений предоставленных государственными и негосударственными органами/организациями.
Ushbu bilan elektron arizada ko‘rsatilgan barcha ma’lumotlarni shaxsan o‘zim tomonimdan to‘ldirilganligini hamda undagi ma’lumotlarni to‘g‘ri va aniqligini tasdiqlayman.

Men tomonimdan quyida taqdim etilgan barcha shaxsiy ma'lumotlarimdan foydalanishga rozilik beraman:
  • - ismi, familiyasi va otasining ismi;
  • - Tug'ilgan kuni
  • - yashash manzili;
  • - pasport ma'lumotlari;
  • - aloqa telefon raqami;
  • - E-mail manzili;
  • - ta'lim va olingan mutaxassislik haqida ma'lumot;
  • - soliq to'lovchining identifikatsiya raqami;
  • - shaxsiy identifikatsiya raqami (PINFL);
  • - sug'urta mukofotlari;
  • - soliq qarzi;
  • - jamg'arib boriladigan pensiya badallarining miqdori;
  • - ko'chmas mulk va transport vositalariga egalik qilish to'g'risidagi ma'lumotlar;
  • - Mehnat faoliyati to'g'risida ma'lumot;
  • - bank kartasi rekvizitlari, shuningdek, bank kartalari yordamida amalga oshirilgan har qanday pul operatsiyalari
  • - tanlangan xizmatlar haqida ma'lumot, shu jumladan sayt cookie fayllari orqali uzatiladigan ma'lumotlar.
  • - Shuningdek “MyTuron” xizmatlaridan foydalanish uchun zarur bo'lgan boshqa shaxsiy ma'lumotlar.
Bank tomonidan elektron arizamga asosan mikroqarz ajratish bilan bog‘liq bo‘lgan barcha ma’lumotlarni tegishli davlat va nodavlat tashkilotlardan/organlardan har qanday usullar bilan olinishiga, qayta ishlanishiga, nusxa ko‘chirilishiga, qayta nusxa ko‘chirilishiga, olingan ma’lumotlarni saqlanishiga qo‘yidagi maqsadlarda o‘z roziligimni beraman:
  • - Bank bilan shartnoma tuzilishida;
  • - Bank axborot ma’lumotlar tizimini yaratilishida;
to‘g‘ridan-to‘g‘ri yoki bilvosita Bank/bank kontragentlari tomonidan xizmatlarini ko‘rsatilishida va boshqa Bank/bank kontragentlari mahsulotlarini taklif qilinishida, shuningdek har qanday boshqa maqsadlarda.

Bankning kontragentlariga o‘zimga tegishli bo‘lgan ma’lumotlarni olinishi va qayta ishlanishi, aloqa operatorlari orqali xizmatlar ko‘rsatilishiga qarshi emasman.

Shuningdek, kelgusida menga kreditlar, mikroqarzlar, kredit karta ochish va boshqa bank maxsulotlarini taklif qilinishi, mening to‘lovga layoqatliligimni baholash maqsadida, Bank/Bank kontragentlarining ixtiyoriga ko‘ra/axborotlardan erkin foydalanish huquqi asosida o‘zimga tegishli bo‘lgan ma’lumotlarni olinishi va qayta ishlanishi, olingan ma’lumotlar doirasida xizmat ko‘rsatish maqsadida foydalanilishiga o‘z roziligimni beraman.

Men tomonimdan taqdim etilgan hamda tegishli davlat va nodavlat tashkilotlari/organlaridan olingan ma’lumotlar to‘liq bo‘lmaganda yoki noto‘g‘ri ma’lumotlar taqdim etilganligi aniqlangan hollarda, Bank tomonidan elektron arizam ko‘rib chiqilishini rad etilishi mumkinligi haqida ogohlantirildim.
Обработка осуществляется АКБ «Turonbank» с целью:
  • Исполнения соглашений с АКБ «Turonbank» (т.м. «MyTuron»), а также соглашений, заключаемых с Партнерами в том числе в целях проведения идентификации/упрощенной идентификации Клиента, предоставления Клиенту возможностей использования всех доступных сервисов «MyTuron»;
  • Коммуникаций. Осуществление связи с Клиентом, в том числе направления уведомлений, запросов и информации, касающихся использования Сервисов «MyTuron» / оказания «MyTuron» услуг, а также обработки запросов и заявок от Клиента, в том числе с последующей передачей таких запросов и заявок на исполнение контрагентам «MyTuron»;
  • Улучшения качества Сервисов «MyTuron», удобства их использования, разработки новых Сервисов «MyTuron», предложения Клиенту персонализированных Сервисов «MyTuron»;
  • Проведения статистических и иных исследований, на основе обезличенных данных;
  • Проведения маркетинговых акций для Клиентов, в том числе в целях распространения предложений об участии в акциях инициируемых «MyTuron» совестно с Партнерами\контрагентами и получения предусмотренных акцией призов/вознаграждений; распространения рекламно-информационных материалов по сетям электросвязи, в том числе посредством использования телефонной, факсимильной, подвижной радиотелефонной связи, или путем прямых контактов; таргетирования рекламных материалов и иной информации, доводимой до сведения Клиентов.
  • Предотвращение условий, способствующих совершению с использованием Платежного сервиса «MyTuron» действий, противоречащих требованиям законодательства или соглашения.

Я согласен, что АКБ «Turonbank» («MyTuron») получает и обрабатывает мои персональные данные путем произведения действия (операции) или совокупности действий (операций), совершаемых с использованием средств автоматизации или без использования таких средств с персональными данными, включая сбор, запись, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передачу (распространение, предоставление, доступ), обезличивание, блокирование, удаление, уничтожение персональных данных.

Указанное согласие дано бессрочно.

Мне понятны мои права, предусмотренные ст.22 Закона Республики Узбекистан от 02.07.2019 г. N ЗРУ-547 "О персональных данных", а именно, о моем праве на получение информации, касающейся обработки моих персональных данных, в том числе содержащей: 1) подтверждение факта обработки персональных данных; 2) основания и цели обработки персональных данных; 3) применяемые способы обработки персональных данных; 4) наименование и место нахождения оператора, сведения о лицах (за исключением работников оператора), которые имеют доступ к персональным данным или которым могут быть раскрыты персональные данные на основании договора с оператором или на основании закона; 5) состав обрабатываемых персональных данных, относящиеся к соответствующему субъекту персональных данных, источник их получения, если иной порядок представления таких данных не предусмотрен законом; 6) сроки обработки персональных данных, в том числе сроки их хранения; 7) порядок осуществления субъектом персональных данных прав, предусмотренных Законом РУз «О персональных данных»; 8) информацию об осуществленной или о предполагаемой трансграничной передаче данных;

Мне понятно, что я могу отозвать Согласие на обработку персональных данных в порядке, установленном Политикой конфиденциальности персональной информации АКБ «Turonbank».

Я подтверждаю свое согласие на получение уведомлений, рекламы и информационных рассылок с помощью электронных средств связи от АКБ «Turonbank».
Qayta ishlash “Turonbank” ATB tomonidan quyidagi maqsadlarda amalga oshiriladi:
  • “Turonbank” ATB (“MyTuron” tovar belgisi) bilan shartnomalarni, shuningdek hamkorlari bilan tuzilgan shartnomalarni, shu jumladan Mijozni identifikatsiya qilish/soddalashtirilgan identifikatsiya qilish maqsadida Mijozga barcha mavjud “MyTuron” xizmatlaridan foydalanish imkoniyatini taqdim etish;
  • Aloqa. Mijoz bilan aloqa qilish, shu jumladan “MyTuron” xizmatlaridan foydalanish / “MyTuron” xizmatlarini ko'rsatish bo'yicha bildirishlar, so'rovlar va ma'lumotlarni yuborish, shuningdek, mijozning so'rovlari va so'rovlarini qayta ishlash, shu jumladan bunday so'rovlar va so'rovlarni bajarish uchun “MyTuron” kontragentlariga keyinchalik yuborish;
  • “MyTuron” xizmatlari sifatini oshirish, ulardan foydalanish qulayligi, yangi “MyTuron” xizmatlarini ishlab chiqish, Mijozlarga moslashtirilgan “MyTuron” xizmatlarini taklif qilish;
  • Anonim ma'lumotlar asosida statistik va boshqa tadqiqotlar o'tkazish;
  • Mijozlar uchun marketing kampaniyalarini o'tkazish, shu jumladan “MyTuron” tomonidan Hamkorlar/kontragentlar bilan birgalikda boshlangan aksiyalarda ishtirok etish takliflarini tarqatish va aksiyada ko'zda tutilgan sovrinlar/mukofotlarni olish maqsadida; reklama va axborot materiallarini telekommunikatsiya tarmoqlari orqali, shu jumladan telefon, faksimil, mobil radiotelefon aloqalaridan foydalanish yoki bevosita aloqalar orqali tarqatish; maqsadli reklama materiallari va mijozlar e'tiboriga etkazilgan boshqa ma'lumotlar.
  • “MyTuron” to'lov xizmatidan foydalangan holda qonun yoki shartnoma talablariga zid bo'lgan harakatlarni amalga oshirishga yordam beradigan holatlarning oldini olish.


"Turonbank" AKB ("MyTuron") mening shaxsiy ma'lumotlarimni shaxsiy ma'lumotlar bilan avtomatlashtirish vositalaridan foydalangan holda yoki foydalanmasdan amalga oshirilgan harakat (operatsiya) yoki harakatlar (operatsiyalar) majmuini amalga oshirish, shu jumladan to'plash orqali qabul qilishi va qayta ishlashiga roziman. shaxsiy ma'lumotlarni ro'yxatga olish, tizimlashtirish, to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), olish, foydalanish, uzatish (tarqatish, ta'minlash, kirish), shaxsiy ma'lumotlarni shaxsiylashtirish, blokirovka qilish, o'chirish, yo'q qilish.

Ushbu rozilik cheksiz muddatga beriladi.

Men O‘zbekiston Respublikasining 2019-yil 2- iyuldagi “Shaxsiy ma’lumotlar to‘g‘risida”gi O‘RQ-547-sonli Qonunining 22-moddasida nazarda tutilgan huquqlarimni, ya’ni Mening shaxsiy ma’lumotlariga ishlov berishga oid ma’lumotlarni olish, shu jumladan: 1) shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash faktini tasdiqlash; 2) shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash asoslari va maqsadlari; 3) shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashning qo'llaniladigan usullari; 4) operatorning nomi va joylashgan joyi, shaxsiy ma'lumotlarga kirish huquqiga ega bo'lgan yoki shaxsiy ma'lumotlar operator bilan tuzilgan shartnoma yoki qonun asosida oshkor etilishi mumkin bo'lgan shaxslar (operator xodimlari bundan mustasno) to'g'risidagi ma'lumotlar. ; 5) tegishli shaxsiy ma'lumotlar sub'ektiga tegishli qayta ishlangan shaxsiy ma'lumotlarning tarkibi, ularni olish manbasi, agar qonun hujjatlarida bunday ma'lumotlarni taqdim etishning boshqacha tartibi nazarda tutilgan bo'lmasa; 6) shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash shartlari, shu jumladan ularni saqlash shartlari; 7) shaxsiy ma'lumotlar sub'ektining "Shaxsiy ma'lumotlar to'g'risida"gi O'zbekiston Respublikasi Qonunida nazarda tutilgan huquqlarni amalga oshirish tartibi; 8) amalga oshirilgan yoki taklif etilayotgan transchegaraviy ma'lumotlarni uzatish to'g'risidagi ma'lumotlar;

Men “Turonbank” ATB Maxfiylik siyosatida belgilangan tartibda shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilikni bekor qilishim mumkinligini tushunaman.

“Turonbank” ATBdan elektron aloqa vositalari orqali bildirishlar, reklama va axborot byulletenlarini olishga roziligimni tasdiqlayman.
Convenient
Convenient
Convenient
Remote registration and identification of new customers through My ID system
Available in Google PlayDownload to App Store
Mobile application MyTuron
Scan the QR-code with your smartphone for quick access to all bank services
QR code
Conversion
Conversion
Conversion
Conversion services for convertible foreign currencies
Available in Google PlayDownload to App Store
Mobile application MyTuron
Scan the QR-code with your smartphone for quick access to all bank services
QR code
Payment by QR Code
Payment by QR Code
Payment by QR Code
You can pay for your purchase on the spot by HUMO PAY, QR code.
Available in Google PlayDownload to App Store
Mobile application MyTuron
Scan the QR-code with your smartphone for quick access to all bank services
QR code
Main Show on map
Contacts
Single Call Center
Work schedule: 24/7
Helpline
Work schedule: MO-FR 09:00-18:00
Countering corruption
Work schedule: MO-FR 08:00-22:00
Website menu
Click to listen highlighted text!Powered by X